Servings : 20 / Calories per serving : 92
See nutrition facts
Tieto guľky som urobila podľa
talianskej stránky, Vincenco 's Plate, s niektorými zmenami. Sú vyrobené z Ricotty,
talianskeho syra zo srvátky ovčieho mlieka, zostatok z výroby syra. Je to veľmi
rýchlo spraviť a guľky sú vhodné s kávou, alebo pre návštevníkov.
Ingredients :
250 g Ricotta
100 g granulated sugar
100 g desiccated grated
coconuts, additional 50 g coconuts to coat the balls
10 g Dutch cocoa
2 tbsp rum
Method :
1. Remove liquid from Ricotta
and mix with sugar, coconuts and rum
2. Place the half of the
mixture in a separate bowl and stir in cocoa
3. Make balls and wrap them
in coconuts
4. Refrigerate for a couple
of hours and serve
---------------------------------------------------------
(Slovak)
Zloženie:
250 g Ricotta
100 g kryštálový cukor
100 g sušený strúhaný kokos,
ďalších 50g kokosu na obalenie guliek
10 g holandské kakao
2 lyžice rumu
Postup :
1. Odstráňte tekutinu z Ricotty
a zmiešajte ju s cukrom, kokosom a rumom
2. Umiestnite polovicu zmesi
do samostatnej misky a vmiešajte do nej kakao
3. Spravte guľôčky a obaľte
ich do kokosu
4. Dajte do chladu na pár
hodín stuhnúť a podávajte
No comments:
Post a Comment